Piesta talukohvik Pärnumaal

Suvi + pühapäev = Piesta talukohvik

Piesta talukohvik Soomaa piirkonnas, täpsemalt Vändra metsas Pärnumaal, on suvel külastajatele avatud enamikel pühapäevadel. Teistel aegadel avame rõõmuga uksed siis, kui keegi selleks soovi avaldab. Tere tulemast külastama:

  • avalikud kohvikupäevad, mil igaüks saab lihtsalt sisse astuda, toimuvad juunist augustini üldjuhul pühapäeviti, aga vahetevahel erinevate sündmustega seoses ka teistel aegadel.
  • oma seltskonnaga saate Piestale külla tulla siis, kui ise soovite, selleks on vaja vaid eelnevalt broneering teha. Kohvikukülastus võib olla osa talutuurist, aga pakume ka ainult süüa – saab kohvi ja kooki, suppi ja praadi või laiemat valikut buffet lauas; just nii nagu soovi on. Samuti on nii suured kui väikesed oodatud ekskursioonile ja degusteerimistele, töö- ja jututubadesse.

Selle suve esimene avatud kohvikupäev leiab aset pühapäeval 9. juunil. Edasised teated ja aktuaalset info leiate Piesta Kuusikaru talu Facebooki lehel.

Erinevate toredate sündmustega seoses on talukohvik avatud:

  • kolmapäeval 19. juunil jõuab Piestale haabjamatk “Kevadest suvesse”, mille raames toimub algusega kl 19 õhtuloeng vanadest veeteedest ja veesõidukitest. Kohvik on avatud juba alates kl 17.
  • reedel 5. juulil pakume Pärnumaa meepäevade raames erimenüüd ning muidugi saab maitsta Meemeistrite usinate mesilaste õunaaiamett. Kohvik on avatud kl 11-18.
  • laupäeval 20. juulil ja pühapäeval 21. juulil osaleme avatud talude päeval ning mõistagi on sel puhul avatud ka talukohvik.

Mida oodata ühelt pühapäevalt Piesta talukohvikus?

=> Sooja südamega ja otsast lõpuni kohapeal valmistatud kodused toidud – peremees Hardi on peakoka, perenaine Külli kondiitri rollis. Kindla peale valmib igaks pühapäevaks mõnusalt vürtsikas tomatisupp (V, G, L) ja karamelli-toorjuustukook, teiste valikute osas hoidke silm peal Piesta Kuusikaru talu Facebooki lehel 

=> Kohalikud maitsed – kas teadsid, et just siit ongi pärit Piesta õunastroop? Lisaks õunatalu omatoodangule saab siin nautida ja soovi korral kaasa osta head ja paremat ka teistelt Pärnumaa vahvatelt väiketootjatelt

=> Kauni aiavaatega ja suurte päikesevarjudega terrass; palava ilma korral jahutusega kohvikuruum

=> Soe ja sõbralik õhkkond, mõnus olemine ja hea seltskond – sinu lahkel kaasabil, armas külaline

=> Lastele ohtralt mängu- ja jooksuruumi õues ning nuputamist toas. Joonistada saab nii sees kui väljas. Lisaks pakub põnevust tähejaht ja õunaaiamäng, samuti on mängijate ootel korv- ja jalgpall, petanque’i kuulid.

=> Mõistagi saab Piesta häid maitseid kaasa osta; avatud on talupood

Rõõmsa kohtumiseni! Kui soovid Piesta talukohvikus oma sündmust korraldada, võta julgesti ühendust!

Sarnased sissekanded

Kommentaarid puuduvad, lisa enda oma alt poolt!


Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga