Piesta üheõhturesto õhtusöök 30apr24

Nagu soomaastikul süttivad virvatuled, muutub Piesta talukohvik mõnel korral aastas võluvaks restoraniks. Sedapuhku juhtub see maagilisel volbriõhtul ja väga eriliste maitsetega.

Mõnusa õhtusöögi retsept on teatavasti lihtne – lahke maja, puhtad maitsed, sobivad joogid ja hea seltskond. See kõik ootab teid 30. aprillil Piesta Kuusikaru üheõhturestos, kus andekad peakokad Oskar Raudsepp (Omakandi BBQ) ja Raido Soosaar (Samliku Pekker) pakuvad seekord nautimiseks säravat Aasia menüüd.

Idee tuli mõttest tuua Piesta üheõhturestole iseloomulikud head kodumaiseid toorained sel õhtul lauale Raido ja Oskari lemmikutena Aasia köökidest. Maitsepalett saab sealjuures olemas pigem värske ja umamine, mitte tšillist pakatavalt terav:
***
Forell, köögiviljad, nam jim jeow

BBQ sea sisefilee, salat, laimikaste

Lambakarree, vokitud värske roheline ja seened, misokaste

Matcha tart
***

Millal? Volbriõhtul, 30. aprillil kl 19-22.
Kus? Piesta Kuusikaru talus Vändra metsas Pärnumaal.

Mis muudab Piesta üheõhturesto eriliseks elamuseks, on eelkõige võimalus peakokkadega vahetult suhelda. Kompromissitu kvaliteet köögis, seda niikuinii. Väärt joogid, iseenesestki mõista. Kohtade arv on piiratud Piesta talukohviku suuruse, et mitte öelda väiksusega – mahutame maksimaalselt 20 külalist.

Õhtusöögi hind on 79 eur, millele lisandub joogipakett vastavalt soovile:
+ toiduga sobitatud veinid 35 eur / Piesta alkovabad joogid 10 eur

RESERVEERIMISEKS kirjuta info@kuusikaru.eu või osta kohe. Osalejate arv on piiratud, müük lõpeb kohtade täitumisel.

VÕTA AEGA NAUTIMISEKS:
Veeda Soomaal pikemalt aega! Ülevaate majutuskohtadest ja kõigest põnevast, mida Soomaal teha, leiad VisitSoomaa veebilehelt.

Sarnased sissekanded

Kommentaarid puuduvad, lisa enda oma alt poolt!


Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga