Piesta õunamarmelaad on suurepärane juustumoos, mis sobib eriti hästi tugevamaitseliste, pikemalt laagerdunud juustude juurde.
Väga mõnusa maitsenüansi annab marmelaad lihatoitudele – proovi näiteks maksapasteedi, pardiliha või verivorstidega.
Loomulikult võib marmelaadi ka lihtsalt saia peal või pannkookidega süüa.
Koostisosad: õunamahl, õunapüree, rafineerimata roosuhkur, brändi, õunaäädikas, tüümian.
Liisa –
Piesta marmelaad on täiesti eraldi kõrgem klass – see maitsekombinatsioon on ikka nii mõnusas tasakaalus, et sobib väga paljude suupistete kõrvale ja täienduseks👍Minu ema tehtud pasteediga leivakesel lihtsalt asendamatu!!
Kaidi –
Marmelaad on vägagi mokkamööda, parajalt hapukas ja parajalt magus, ehk siis jälle teil maruhästi välja kukkunud ! 🙂