Piesta Kuusikaru talupood avati 1. mail ja ootab külastajaid iga päev kuni augusti lõpuni. Suvises talupoes on saadaval parim valik Piesta õunatooteid. Lisaks sellele leiate siit valiku erilisi kingitusi, sealhulgas Tahkuse Savikoja ja Maarjakase Keraamika kaunist käsitööd.

Sisseostude tegemise eel tuleb muidugi veenduda kauba headuses ja just seda võimalust pakumegi – alustades erinevate õunamahlade võrdlevast degusteerimisest ja lõpetades kasvõi pajakinnaste kätteproovimisega.

Talupoe terrass on eriti rõõmustav uudis Soomaa piirkonnas matkajatele ja jalgratturitele – Vändrast Torisse (või vastupidi) teelolijal on siin hea vihma eest varju leida või palaval suvepäeval hetkeks päikesest hinge tõmmata.

Pood on avatud suvel iga päev kl 10-16 ja kliendi soovil ka igal muul ajal, kui pererahvas vähegi kodus on. Tere tulemast maitsma ja ostlema!

Foto: Kristi Kuusmik-Orav, REK Foto

Sarnased sissekanded