Piesta Kuusikaru talu ootab 1. mail külalisi alates kl 12:00 kuni kl 17:00. Samal päeval avavad uksed paljud maaturismiettevõtted üle Eesti, et oma tegemisi huvilistele tutvustada – Eesti Maaturismi avatud uste päev toimub 1. mail juba viiendat aastat järjest.
Tutvustame Piesta õunatooteid ja tootmisruume ning Pärnu jõe kaldal asuvat privaatset puhkemaja. Külalisesinejana räägib SigmaSystems OÜ müügijuht Urmas Pauklin päikeseenergia tootmisest. Keskpäeval avame pidulikult uhiuue suvise talupoe.
Olete südamest teretulnud!
Et teaksite päevaplaani oma huvidest lähtuvalt sättida, siis ka orienteeruv ajakava:
12:00 Piesta talupoe avamine 
13:00 peremehe sissejuhatus tootmise organiseerimisse
14:00 SigmaSystems OÜ päikesejaamade tutvustus
15:00 perenaise ajalootund
… ja võimalik, et lisandub veel üllatusi.
Rõõmsa kohtumiseni 1. mail!

Sarnased sissekanded