Meil on rõõm kinnitada, et ka praeguse eriolukorra tingimustes on Piesta õunatooted jätkuvalt saadaval. Kevadiste toitudega eriti suurepäraselt sobiva õunaäädika, aga ka teised Piesta tooteid saate soetada järgmiste tublide kaupmeeste vahendusel:

  • Biomarket (Tallinn, Tartu, Pärnu)
  • Taluturg (Tallinn, Tartu, Pärnu)
  • Kaubamaja (Tallinn, Tartu)
  • Stockmann
  • Hansa Gurmee Tabasalus
  • Ökosahver Tallinnas Pelgulinnas
  • NOP kohvik-pood Tallinnas Kadriorus
  • Talu Toidab osakonnad erinevates Rimides üle Eesti

Samuti saate Piesta tooteid tellida toredatest veebipoodidest:

Lisaks on võimalik kontaktivabalt sisseoste teha meie oma talupoes – helistage lahkesti ette tel 5089 589, makske ülekandega ja saate valmispandud kauba kätte endale sobival ajal ilma liigse kontaktita ja vabas õhus.

Sarnased sissekanded