Covid safety turvalisus Piestal

Oleme jätkuvalt osalised Eesti turismiteenuse pakkujate hea tahte kokkuleppes, küll aga on turvalist teenust  tähistav märgis vahepeal muutunud ning erinevates kanalites võite märgata uuemat sinist märki, mis veelgi konkreetsemalt juhib tähelepanu Covid-turvalisusele.

Mõte on endiselt jäänud samaks –  peame oluliseks käituda COVID-19 olukorras vastutustundlikult nii iseenda kui oma külaliste suhtes ning teeme kõik endast oleneva Piesta Kuusikaru talus turvalisuse tagamiseks.

Sarnaselt teistele hea tahte kokkuleppega liitunud teenusepakkujatele võid meie juures olla kindel, et järgime kõiki kehtivaid juhiseid, olles ise vaktsineeritud.

Mida ootame külastajatelt? Valmisolekut näidata oma koroonapassi ja/või kanda maski, vastavalt sellele, millised nõuded parajasti on. Hoolivust tulla külla ainult täiesti tervena. Rõõmsat meelt muidugi ka.

Piesta Kuusikaru talu puhkemajas võib end kindlasti turvaliselt tunda – siinse puhkuse peamine võlu on omaette olemine ja täielik privaatsus. Samuti on Piesta talupoes jätkuvalt võimalik teha sisseoste täiesti kontaktivabalt – sel juhul palume oma soovidest teada anda telefonitsi või e-poe vahendusel.

Tere tulemast!

Sarnased sissekanded

Kommentaarid puuduvad, lisa enda oma alt poolt!


Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga