Türi-Tori kiirlaskumise kohvik Piestal

Türi-Tori kiirlaskumine, igakevadine aerutamismaraton Pärnu jõel toimub laupäeval 13. aprillil. Üks kontrollpunkt asub otse meie õuel – Piesta Kuusikaru talu paadisillal.
Tere tulemast kaasa elama! Kiirlaskumise kohvik on avatud kl 12-17.

Türi-Tori kiirlaskumine

Pärnu jõel kevadise suurveega toimuvast aerutamismaratonist võtavad osa kümned ja kümned sportlased ning veematkajad kanuudel, süstadel, raftidel ja teistel inimjõul liikuvail ujuvvahendeil.

Kuidas Pärnu jõgi kiirlaskumise rütmis pulbitseb, annavad aimu eelmisel aastal Vihtra veskitammi kärestikul tehtud fotod (allikas: Türi-Tori kiirlaskumise pildialbum). See pealtvaatajaile hästi ligipääsetav ning atraktiivne vaatluspaik asub Piestalt paar kilomeetrit ülesvoolu. Kogu marsruudi kaardi leiad Türi-Tori kiirlaskumise kodulehelt.

Kiirlaskumise kohvik Piestal

Pealtvaatajad ja saatemeeskonnad on teretulnud Piesta talukohvikusse suppi sööma, kooki ja kohvi nautima ning aega parajaks tegema. Kohvik on avatud alates kl 12, kui esimesed võistlejad peaksid hakkama Piesta kontrollpunktile lähenema.

Lisaks on siin võimalus Piesta õunatooteid degusteerida. Ilmaoludest ja enesetundest sõltuvalt leiab loodetavasti igaüks midagi endale meelepärast. Vali oma lemmik – imeliselt sooja andev vürtsikas õunajook, energiast pakatav Piesta MUST või mõnusalt jahutav õunajäätee.

Rõõmsa kohtumiseni sportlikus vaimus!

Sarnased sissekanded

Kommentaarid puuduvad, lisa enda oma alt poolt!


Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga