Esimesel kevadisel laupäeval 24. märtsil oli meil au esmakordselt kaasa lüüa Soomaa piirkonna traditsioonilisel kohvikutepäeval, mida peetakse igal aastal kevadise pööripäeva paiku. Eesti pop-up kohvikute hooaja avaüritus kannab nime “Kaks kohviringi ümber Soomaa“, kuna toredaid kohvikuid on sel erilisel päeval nii palju, et nende kõigi külastamiseks tuleb vähemalt kaks ringi ümber Soomaa teha.
Erakordselt tore, et paljud külastajad nii lähedalt kui kaugemalt Piesta õunamajja tee leidsid. Lisaks meie õunatoodetele ootasid avastamist ka Allikukivi Veinimõisa suurepärased puuvilja- ja marjaveinid ning ühepäevakohvikus pakuti võimalikult õunateemalist menüüd alates supist ja lõpetades pulgakookidega.
Täname lahket ilmataati ning loomulikult oma maailma parimaid abilisi, tänu kellele see tore päev teoks sai!
Kohvikud tulevad jälle järgmisel kevadisel pööripäeval, aga sel aastal toimub Piesta Kuusikaru talus veel mitmeid põnevaid üritusi. Juba praegu võib kalendrisse märkida 1. mai, kui avame uksed sarnaselt paljudele teistele maaturismi ettevõtetele ning 21-22. juuli, kui tähistame Piesta Kuusikaru talu 150. aastapäeva ning osaleme ühtlasi üle-eestilisel Avatud Talude Päeval.
Täname südamest kõiki pop-up kohviku külastajaid ning tere tulemast tagasi!

Fotod: Martijn Hensen ja Liisa Eller

Sarnased sissekanded