Teeme Pai kampaania Piesta Kuusikaru talus

Teeme pai

PAI on kodanikualgatus – reaalne, silmale nähtav ja käega katsutav tänuavaldus õdedele ja hooldustöötajatele, kes on hoolitsenud meie kõigi tervise eest ja võidelnud elude eest, tehes oma tööd peamiselt nähtamatult. Tahame tänada ja pakkuda ehedaid emotsioone.

PAI kinkekaarte saab kasutada kõigi Piesta Kuusikaru teenuste ja toodete eest tasumisel. Tere tulemast perega pisikesse puhkemajja, sõpradega talutuurile, suvisel pühapäeval talukohvikusse või lihtsalt läbisõidul Piesta talupoodi.

Lisaks pakume PAI kinkekaardi omanikule 10% soodustust ning küllap ka mõne väikese üllatuse. 

Broneeringud on teretulnud info@kuusikaru.eu, majutuse puhul ka läbi kodulehel oleva broneerimissüsteemi.

Rõõmsa kohtumiseni! 

Teeme Pai kampaania logo

Sarnased sissekanded

Kommentaarid puuduvad, lisa enda oma alt poolt!


Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga